Ansatte

Piotr Pluta

Piotr er organisasjonspsykolog. Han leder seminarer og train-the-trainer seminarer på 4 ulike språk, følger opp våre internasjonale samarbeidspartnere og bidrar på F&U-aktiviteter vi gjennomfører.
 

Piotr Pluta startet som konsulent hos Human Factors i 2011. Siden 2015 har selskapet en ordning med to daglige ledere - hvor Piotr er daglig leder med vekt på det psykologfaglige, herunder opplæring og konsultasjon. Han er utdannet psykolog fra Universitetet i Wrocław, Polen. Han deltok i Erasmus-programmet ved Universitetet i Valencia, Spania. Videre ble han tildelt et stipend for å delta i et I/O Psykologi graduate-program ved East Carolina University, NC, USA.

I Human Factors holder Piotr seminarer basert på Diversity Icebreaker innenfor følgende områder: kommunikasjonstrening, tillit-bygging, krysskulturell arbeid og mangfold. Foruten at Piotr holder seminarer for kunder er han også en av de hovedansvarlige for forskningen knyttet til Diversity Icebreaker og videreutvikling av konseptet.

Piotr har gjennomført DI-seminarer for både store og små grupper i Norge og ulike land i Europa i både privat og offentlig sektor. Piotr kan levere Diversity Icebreaker-seminarer på både polsk, engelsk, spansk og norsk. Han holder også train-the-trainer seminarer for andre konsulenter som ønsker å holde Diversity Icebreaker-seminarer på egen hånd.

Piotrs masteroppgave omhandlet innflytelse av humor i overtalelse. Psykologi knyttet til humor er blant hans faglige interessefelter. Han har utviklet og holder engasjerende seminarer med fokus på humor der deltakere får oppleve humor og reflektere over fenomenet og over humorens rolle i deres organisasjon. I 2018 stod han på TEDx-scenen med foredraget: Intercultural guide to humor (home and abroad). Piotr er medlem av International Humor Studies Society og er ansvarlig for en populærvitenskapelig blogg om psykologi og humor – www.psychologyofhumor.com.


Mobil (+47) 960 49 421

E-post: piotr@human-factors.no

Back